Ontdek op 28 mei live de voordelen van Yesplan!

Hoe jij aan de slag kan met de Yesplan App

Hoera, onze App is nu up and running! Maar wat dat betekent dat voor jou als Yesplan-gebruiker? Hieronder enkele voorbeelden van hoe jij de App kan inzetten. 

Ontdek hoe je toegang krijgt tot de Yesplan App 

Je hoeft de App niet te downloaden. Surf gewoon naar je Yesplan-installatie (via de gebruikelijke URL) op je mobieltje, en klik op “Aanmelden in App”. Klaar! 


Navigeer je liever toch telkens niet via de browser naar de Yesplan App? Dan kan je de App ook installeren als app op je smartphone of op het bureaublad van je computer. Ontdek in deze blog hoe je dat precies doet. Raadpleeg ter plekke het tijdschema 

Je kijkt tevreden naar de soundcheck tot een van de bandleden je vraagt wanneer ze kunnen eten. Je haalt je smartphone boven, selecteert het event en kan meteen het tijdschema raadplegen. Zo kan jij, zonder naar je pc te moeten hollen of alle informatie af te drukken, de artiest de nodige informatie geven. 

Vind in een handomdraai contactgegevens terug 

Als permanentie-medewerker houd je een oogje in het zeil tijdens de verhuur van een van je zalen. Je wordt aangesproken door een gast van het evenement en die blijkt een dringende vraag voor de organisator te hebben. Met de Yesplan App kan je via het ‘Productie’-tabblad het nummer van de organisator terugvinden en die ook meteen aantikken om de organisator op te bellen.  

Bekijk live welke resources je nodig hebt 

Als horecamedewerker wil je graag weten wat je moet klaarzetten voor de verschillende vergaderingen en workshops die vandaag zullen plaatsvinden. Terwijl vroeger alles werd afgedrukt en opgehangen in de keuken, kan je nu deze info ook live terugvinden in de app. Je neemt nu dus simpelweg je tablet bij de hand en bekijkt het tabblad ‘Catering’ en ‘Resources’ op de verschillende activiteiten van die dag. Je kan meteen aan de slag en je kan de koffie en de frisdranken in de juiste ruimtes plaatsen.  

Download technische riders rechtstreeks op je smartphone

Je bent aan de slag als lichttechnicus en je wilt op voorhand al eens een kijkje nemen naar de technische aspecten van een evenement. De technische rider kan je terugvinden op het infovenster en kan je rechtstreeks vanuit de Yesplan App openen. Je kan meteen doorklikken en je krijgt de nodige info te zien over de zaalopstelling op het ‘Techniek’-tabblad.