Ontdek op 28 mei live de voordelen van Yesplan!

Yesplan is overgenomen door Activity Stream

We hebben groot nieuws! Yesplan is op 19 mei overgenomen door Activity Stream. Activity Stream neemt op hetzelfde moment ook crowdEngage over.

Activity Stream software is nu de motor achter een groot aantal van de meest iconische venues en entertainment bedrijven in de wereld.

Opgericht in 2015 biedt Activity Stream software oplossingen en customer success van topniveau aan meer dan 100 klanten vanuit hun kantoren in New York, Londen, Kopenhagen, Reykjavik en Belgrado.

"De toevoeging van Yesplan en crowdEngage plaatst de oplossingen van Activity Stream in het hart van enkele van 's werelds grootste evenementen en ervaringen."

- Einar Saevarsson, CEO van Activity Stream


Wat doet Activity Stream? 

1. Gedetailleerde profielen van je klanten bouwen, gebaseerd op ticketverkoop, campagne-interacties, merchandise verkoop en nog veel meer 

2. Gerichte campagnes opzetten om je sales- en klantervaring te verbeteren 

3. Een volledig beheerd, veilig en betrouwbaar Customer Data Platform, gebaseerd op integraties met de belangrijkste systemen in de sector

https://www.crowdengage.com/


Wat doet crowdEngage? 

1. Briljante ervaringen creëren die garanderen dat het publiek betrokken blijft en terugkomt voor meer 

2. Target audience messaging in combinatie met mobiele ticketverwerking 

3. Laat je klanten drankjes, programma's, en meer kopen - rechtstreeks vanaf hun mobiel, zonder dat ze een app moeten installeren of ze zich moeten registreren

"Aangezien onze software in steeds meer Europese landen wordt gebruikt, ben ik erg enthousiast om met mijn collega's in de grotere groep samen te werken en om de groei van Yesplan in nieuwe en bestaande markten te blijven leiden.”

- Wouter Vermeylen, CEO van Yesplan

Wat jij als klant van Yesplan moet weten:  

1. Je overeenkomst met Yesplan blijft exact hetzelfde, je hoeft niets te doen. 

2. We zullen in de komende maanden nauw samenwerken met Activity Stream, aangezien we samen één bedrijf vormen. 

3. De mensen bij Yesplan, onze service, je vaste contactpersonen, e-mails en telefoonnummers blijven allemaal hetzelfde.

Wat je moet weten als je geïnteresseerd bent in Yesplan:

1. Sinds de overname is Yesplan beschikbaar in 20 landen, waaronder de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, de DACH-regio, Scandinavië, Spanje, de VS en Australië.

2. Met Yesplan krijg je toegang tot geweldige expertise en producten, niet alleen op vlak van planning, maar ook op het gebied van marketing en klantenservice.

Benieuwd naar onze software?

Klaar om volledig ondergedompeld te worden in onze software? Je kan vanaf nu onze software op drie verschillende manieren ontdekken.