Ontdek op 28 mei live de voordelen van Yesplan!

Pak 5 kritieke problemen aan met Yesplan

COVID-19 voelt soms alsof we vastzitten in een of andere nachtmerrie, toch? De wereldwijde evenementenindustrie is hard getroffen door de crisis. Onze sector is gedwongen om activiteiten te beperken of te annuleren. De economische impact op onze industrie is dan ook groot: we hebben het over 26 miljoen banen wereldwijd en 1,4 biljoen euro aan directe uitgaven. (Eventscouncil.org, 2020)

Dit artikel is de tweede release van onze 'Inspirerende reeks over foolproof planning'. 

 Eerste deel gemist? Je vindt het hier! Je kan ook nog steeds inschrijven.

Het is belangrijk dat we elkaar zo goed als mogelijk steunen en helpen om deze pandemie weer te boven te komen. Yepslan heeft dit goed begrepen! Daarom bieden wij een oplossing voor vijf kritieke problemen waarmee je hoe dan ook te maken krijgt tijdens deze crisis.

1. Van thuis uit werken

Velen van ons zijn verplicht om van thuis uit te werken. Nooit eerder werden er zo veel videoconferenties gehouden. Hierdoor wordt de discussie over het lange dagelijkse woon-werkverkeer weer erg relevant. Voor zover we kunnen zien, is het werken van op afstand een blijver. Dat betekent dat het van cruciaal belang is dat jouw team overal kan werken waar het nodig is. 

Yesplan is een cloud-based webapplicatie en werkt gewoon in jouw browser. Geen gedoe! 

2. Online samenwerken

We begrijpen dat samenwerking en communicatie essentieel zijn in onze sector. Daarom biedt Yesplan jou zo veel logins als nodig. Je deelt heel gemakkelijk evenementinformatie met collega's; aan de andere kant helpen machtigingen jou om specifieke informatie privé te houden. Met andere woorden wordt het gewoon heel eenvoudig om in één online systeem samen te werken met al jouw collega's. 

3. Financiële steun

Meer dan ooit is het cruciaal om te waken over je (artistieke) budgetten en inkomstenbronnen. Vooral omdat die laatste tegenwoordig onwaarschijnlijk snel kunnen veranderen. Nieuwe maatregelen van de overheid kunnen de toegestane maximale capaciteit van je evenement van de ene dag op de andere veranderen! 

Yesplan biedt je een snelle manier om de inkomstenprognoses te (her)berekenen en op de hoogte te blijven! Zo weet je precies wat je kunt verwachten. 


4. Constant evenementen wijzigen

We hopen de draad van het gewone leven snel terug te kunnen oppikken, maar waarschijnlijk zal dat nog een tijdje duren. Hoewel iedereen graag terug zijn zalen vult, zal het uitstellen of annuleren van evenementen voorlopig regelmatig blijven gebeuren. Gelukkig is het in Yesplan gemakkelijk om evenementen te wijzigen door deze simpelweg te verslepen. Je kunt evenementen taggen en rapporten uitvoeren die de impact voor jouw subsidies in kaart brengen. De kers op de taart? Je kunt de financiële impact van annuleringen berekenen. Echt praktisch.

5. Corona-proof deals & contracten 

In Yesplan kan je eenvoudig jouw artiestenovereenkomsten aanmaken, bewerken en opslaan. Omdat ons systeem zo flexibel is, is het mogelijk om nieuwe soorten overeenkomsten die ontstaan in tijden van crisis toe te voegen. Dus hoe creatief je ook wordt met het opsplitsen van budgetten, Yesplan laat je niet in de steek.

Eerst zien dan geloven?

Vraag je persoonlijke demonstratie door een Yesplan-medewerker aan.