Ontdek op 28 mei live de voordelen van Yesplan!

4 redenen waarom je de Yesplan On Tour niet mag missen!

4 redenen waarom je de Yesplan On Tour niet mag missen!

Wil jij ook efficiënter werken, minder tijd met je mailbox doorbrengen en juist meer tijd besteden aan zaken die er écht toe doen? Lees dan snel verder hoe Yesplan je hierbij kan helpen.

 

Met slimme oplossingen, een flinke dosis gebruiksvriendelijkheid en alles in één systeem: dat is hoe Yesplan je helpt om slimmer te werken. En als kers op de taart hebben we ervaren gebruikers uitgenodigd om op 12 november in Den Haag hun ervaringen te delen.   

We geven je hier alvast 4 redenen waarom je deze Yesplan on Tour zeker niet mag missen als jij ook slimmer wilt gaan werken: 

1. Laat onze API's het werk doen 

Gedaan met dat geklungel, Yesplan biedt oplossingen. We vertellen je alles over onze integratiemogelijkheden (want minder typen = minder fouten maken = sneller werken) en API’s. Maak het jezelf gemakkelijker en leer hoe dat ook je organisatie ten goede komt. Run je events op één been en met je ogen dicht, met veel meer aandacht en tijd voor de leukste kanten van je baan. 

 

2. Gebruiksvriendelijk (maar dan echt) 

Toegegeven: software is iets waar je behoorlijk zenuwachtig van kunt worden. Alles wat in je organisatie gebeurt in de gaten houden is een behoorlijke klus — tenzij het netjes gevisualiseerd wordt en niets langer duurt dan drie keer klikken. Aangezien je elke dag met deze software zult werken, vinden we het wel belangrijk dat jullie het goed met elkaar kunnen vinden. Daarom hebben we business software ontworpen die zo gebruiksvriendelijk is dat iedereen in je team er meteen mee uit de voeten kan

3. Yesplan is all you need 

Eén systeem, dat is alles wat je nog nodig hebt. Programmatie, productie, technische details en financiën: het zit er allemaal in. Nu alles gecentraliseerd is, spaart het hele team een hoop tijd uit. Tijd die jullie nu kunnen spenderen aan de dingen die er echt toe doen.4. Twijfels? Praat met een expert 

Uiteraard vraagt het wat planning om je hele team te organiseren rond één centraal softwaresysteem. Dus voor je JA zegt, wil je misschien eerst een keer praten met iemand die Yesplan al jarenlang iedere dag gebruikt. Begrijpelijk. Daarom hebben we Egbert Mellema van Het Nationale Theater gevraagd om zijn ervaring en expertise met jullie te delen. Vraag hem hoe ze bij Het Nationale Theater het meeste uit hun software halen en ontdek zelf waarom Yesplan voor hun organisatie de ultieme life hack was.

Schrijf je snel in voor de Yesplan On Tour. Het is helemaal gratis

P.S Wil je nu alvast lezen hoe Schouwburg Amstelveen, Parkstad Limburg Theaters en Stadsschouwburg De Harmonie slimmer plannen met Yesplan? 

Ben jij erbij?

Je bent van harte welkom op dinsdag 12 november in Den Haag om zelf te ervaren hoe Yesplan jouw organisatie soepeler kan laten functioneren.