Ontdek op 28 mei live de voordelen van Yesplan!

On-demand

Tips & Tricks voor Succesvolle Zaalverhuur

Ontdek hoe je het meeste haalt uit je zaalverhuur. Van de planning, de uitvoerende kant tot de rapportering, Flint toont je hoe zij het aanpakken. Bekijk deze opname waar & wanneer je wil. 

Bekijk de opname hier

Alles wat jij moet weten over zaalverhuur 

Het Amersfoortse Flint beheerst de kunst van het zaalverhuur als geen ander. Ze organiseren jaarlijks 150 congressen en privé-evenementen bovenop meer dan 200 voorstellingen. 

Of je nu een culturele locatie uitbaat met zaalverhuur of je core-business uit congressen en privé-events organiseren bestaat, commerciële zaalverhuur heeft zijn eigen noden. Draaiboeken, offertes, forecasting & rapportering: alle hordes komen aan bod!  

In deze opname leer je: 

  • Hoe je de interne flow van je verhuurproces optimaliseert; 
  • Hoe je de succesvolle strategieën en geheimen van een ervaren verhuurder toepast;
  • Hoe je het speelveld van cultureel versus commercieel aanbod verkent, zodat je beter begrijpt welke aanpak het beste werkt voor jou;
  • Hoe je de voordelen van een financiële integratie benut. 


Wij waren alvast van de partij

Suzanne Bakker - Event Coördinator bij Flint 

Suzanne is al ruim 10 jaar werkzaam als Evenementen Coördinator in Flint. Samen met drie collega’s is zij van A tot Z verantwoordelijk voor de organisatie van alle evenementen en congressen die buiten de reguliere programmering vallen.

Yannis Mukabalisa - Sales Manager bij Yesplan 

Yannis is als Sales Manager aan de slag bij Yesplan. Hij focust zich hierbij vooral op Nederland en Vlaanderen. Yannis kan rekenen op een aantal jaren hands-on ervaring in Event Management en organiseerde zelf ook al talloze muzikale en sport events.