Ontdek op 28 mei live de voordelen van Yesplan!

7 redenen om stage te lopen bij Yesplan

Wij kunnen eigenlijk wel 1001 redenen verzinnen waarom stage lopen het allertofst is bij Yesplan. Maar om je wat tijd te besparen geven we je in deze blog de 7 beste. 

We zullen geen tijd meer verdoen, hier komen de 7 redenen waarom stage lopen bij Yesplan écht een goed idee is:

1. Start-upmentaliteit

Stagelopen bij Yesplan betekent vooral ook zelf echt aan de slag gaan. Je gaat zo snel mogelijk volledig meedraaien, wordt overal bij betrokken. Iedereen bij Yesplan wil dat jij zoveel mogelijk leert tijdens je stage. Vragen stellen is dus helemaal oké. Maar zelf initiatief tonen is dat zeker ook! 

2. Zelfstandigheid & verantwoordelijkheid

In een scale-up kom je niet op een enorme afdeling terecht waar je alleen wat simpele opdrachtjes toegeschoven krijgt. Niks enveloppen plooien of koffie halen. De enige koffie die je hoeft te zetten is die voor jezelf. Bij Yesplan ben je volwaardig lid van het team en krijg je echt eigen taken en verantwoordelijkheden.

3. Internationale omgeving 

Meetings met je Nederlandse collega’s in Gent, even wat bespreken met een collega in Noorwegen via Zoom, om daarna verder te werken aan een event in the UK: internationaal zou je Yesplan wel kunnen noemen. Met kantoren in Gent, Den Haag en London en klanten in een tiental andere Europese landen is Yesplan de wereld aan het bestormen. Daar wil jij toch ook onderdeel van zijn? 


4. Cultureel én technisch bedrijf 

Yesplan is ontstaan uit een samenwerking tussen Kunstencentrum Vooruit en Inceptive, opgericht door drie doctors in de Computerwetenschappen van de VUB. Die unieke combinatie tussen cultureel en technisch maken Yesplan een heel interessante stageplek, waar je op veel vlakken iets bij zult kunnen leren. 


5. Team & bedrijfscultuur 

Er werken bij Yesplan heel veel verschillende mensen, maar allemaal zijn ze even enthousiast om van Yesplan een succes te maken. En ze zijn ook bijna allemaal even fanatiek wanneer je ze in de buurt van de pingpongtafel tegenkomt. Maar hoe gezellig werken bij Yesplan ook is, work-life balance is een term die we wel belangrijk vinden. En dat vinden ze thuis op zich ook.  

6. Afwisseling 

Geen dag is hetzelfde bij Yesplan. Bovendien heb je ook zelf heel wat inbreng in wat jij graag bij wilt leren of wat je juist al kunt bijdragen. Zo beslis je zelf mee aan je eigen stagetraject en zul je je nooit hoeven vervelen. 


7. Hip kantoor 

Lunchen op het rooftopterras, pingpongwedstrijden met de collega’s en werken in het hipste en modernste kantoorgebouw van Gent. WTF? Ja precies, ons kantoor zit in het Watt The Firms kantorencentrum, een broedplaats van jonge en creatieve bedrijven. Enne, niet schrikken als er af en toe een kantoorhond voorbij komt gewandeld.

Klinkt goed he? En het beste nieuws: We zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs die Yesplan helpen groeienAls je denkt dat jij een goede match zou zijn voor ons team, neem dan meteen even een kijkje op onze jobpagina.