Yesplan on Tour

Op dinsdag 12 november is het zover! De enige echte Yesplan On Tour komt naar Het Nationale Theater in Den Haag. Wil je ook weten waarom zij en meer dan 250 andere culturele organisaties voor Yesplan kiezen?

Inschrijven

Yesplan On Tour

Het Patronaat, Bijlmer Parktheater, Poppodium Paard, Schouwburg Amstelveen, Theater Rotterdam, De Nederlandse Reis Opera... Wat zij gemeen hebben? Zij zochten een oplossing om hun evenementen en zalen slimmer en efficiënter te plannen. En vonden die in Yesplan

Yesplan helpt culturele organisaties om het overzicht te bewaren op de planning van evenementen, zalen, personeel en materiaal. We weten uit ervaring hoeveel er bij komt kijken om een culturele organisatie te runnen en willen jou helpen door alle belangrijke aspecten te centraliseren in één tool. Hoe we dat precies doen en wat er allemaal mogelijk is, hoor je van ons tijdens het evenement.  


Het programma

We verzorgen tijdens onze Yesplan On Tour een live demonstratie waarin we alle functies van de tool bespreken, evenals mogelijke integraties met bijvoorbeeld je ticketingsysteem of website. Uiteraard is er ook ruimschoots tijd voorzien om al je vragen te stellen. 

Het Nationale Theater gebruikt al enkele jaren Yesplan en zij delen graag hun ervaringen met jou. Waarom kozen ze voor deze planningssoftware en hoe verliep de implementatie ervan? Namens Het Nationale Theater zal Egbert Mellema aanwezig zijn om op 12 november alles hierover te vertellen.

Egbert Mellema     Hoofd ICT, Het Nationale Theater

Egbert Mellema is al 6 jaar projectleider van Yesplan. Dat deed hij voor Theater aan het Spui en nu in het gefuseerde Het Nationale Theater. Egbert zal zijn ervaringen met ons delen in wat belooft een leerrijke en verrassende sessie te worden! 

Zo zal hij onder andere toelichten waarom hij als projectleider meer gefocust is op processen dan op software en vertelt hij hoe het spelen van "Levend Yesplan" hem hielp om het planningsproces beter in kaart te brengen. 


Waarom zou ik komen? 

Het evenement is een uitgelezen kans om te netwerken met collega's uit de culturele sector die dezelfde uitdagingen tegenkomen in hun werkzaamheden als jij. Een middag om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. 

Wij hebben er alvast heel veel zin in, jij ook? 


Deelname is gratis, maar laat je wel even weten dat je komt?