Virtueel panelgesprek verspreid over Europa

Dit interactieve panel bestaat uit Europese leiders van de technologieleveranciers tot de culturele sector. Ze zullen het hebben over een reeks problemen die op dit moment van invloed zijn op evenementenlocaties en organisaties.

Inschrijven

De rol van technologieleveranciers bij het heropenen 

en herzien van evenementenlocaties

Dit evenement maakt deel uit van onze 'Inspirerende reeks over foolproof planning'. 

De belangrijkste gespreksonderwerpen waar we het over zullen hebben, zijn de manier waarop hun oplossingen functionaliteit hebben kunnen toevoegen of verbeteren. Hoe andere tools voldoen aan de behoeften van veranderende evenementen, sociale distancing en track & trace tools. 

We hebben het ook over de manier waarop onze panelleden de afgelopen acht maanden de financiële spanningen van hun klanten hebben ondersteund. 

Het publiek krijgt de kans om hun vragen en zorgen aan de panelleden voor te leggen en te horen hoe verschillende landen en technologieën deze willen overwinnen / reeds hebben overwonnen. 

De panelleden:

  • Einar Sævarsson, CEO van Activity Stream (IJsland) 
  • Rachael Easton, Director of European Business Development voor Tessitura Network (UK) 
  • Wouter Vermeylen, Managing Director van Yesplan (België)

Einar Sævarsson

Einar is de CEO / Founder van Activity Stream, een AI-gedreven marketing uitvoeringsplatform voor live entertainment. 

Einar is een familieman die graag bijleert, lesgeeft, adviseert, kookt en rent. Hij is een frequente internationale spreker en docent op het gebied van AI en data. 

Einar is zeer gepassioneerd over mensen, data en technologie en houdt ervan om deze drie-eenheid te verenigen om succes, impact en prachtige ervaringen te creëren.

Rachael Easton

Rachael Easton is Director of Business Development voor Tessitura Network en is reeds lange tijd veteraan in de industrie! 

Haar uitgebreide achtergrond omvat ticketing, revenue management / dynamic pricing, analyse van klantgedrag, marketing en venue management. 

Wouter Vermeylen

Wouter is Managing Director van Yesplan. Na zijn studies als Industrieel Elektronisch Ingenieur werd Wouter verantwoordelijk voor de gebouwen, infrastructuur en technologieprojecten van het Kunstencentrum Vooruit in Gent. 

Op een dag ging hij op zoek naar een venue management software voor Vooruit. Geen enkele voldeed aan zijn criteria, dus ging hij op zoek naar software-engineers om die te helpen bouwen. Yesplan was geboren!

Neem deel aan ons panelgesprek!

Wil je weten hoe andere organisaties in Europa de crisis hebben aangepakt? Heb je vragen voor hen?
 Schrijf je nu in!