Haal meer uit je data dankzij Power BI dashboards

Tijdens deze webinar laten we je zien welke opties er met Yesplan nog meer zijn. We geven je inzicht in de data die anders onbenut blijft en een nieuwe wereld zal voor je opengaan. 

Inschrijven

Tijdens onze webinar van 9 december kom je alles te weten over Microsoft power BI in combinatie met Yesplan. Met het Power BI dashboard creëer je inzicht in je activiteiten, maak je eenvoudig rapportages en zie je exact wat er gebeurt op financieel vlak. Door te werken met de dashboards die PowerconneX aanbiedt, krijg je grip op de zaak. Je komt letterlijk achter het stuur van je organisatie te zitten en loopt niet meer achter de feiten aan.

Wat je zal leren:

  • Je zal anders leren kijken naar je organisatie 
  • Je zet een stap richting het digitaliseren van je bedrijfsvoering 
  • Je zal leren dat je met Yesplan nog meer kan doen dan je voorheen dacht

Egbert Mellema

Deze webinar wordt gegeven door Egbert. Hij is al 7 jaar de drijvende kracht achter Yesplan voor Theater aan het Spui, en sinds de fusie in 2017 ook van Het Nationale Theater. Hij is er functioneel beheerder, maar ook aanjager van het werken met Yesplan. 

De noodzaak van een goede planning waar het hele bedrijf voordeel van heeft, drijft hem om telkens weer vernieuwing te zoeken in de bestaande omgeving. 

De drijfveer voor het nog optimaler inzetten van Yesplan heeft hem op een nieuw kruispunt gebracht; Power BI. Met Power BI weet Egbert nog meer uit het pakket te halen dan voorheen door slim gebruik te maken van alles wat Yesplan in zich heeft. Het enthousiasme en de overtuiging is zo groot dat het geleid heeft tot de oprichting van PowerconneX data driven dashboards

Met PowerconneX wordt er een nieuwe weg ingeslagen: op naar nog meer profijt van alle data binnen je bedrijf.

In deze webinar laat Egbert zien waar PowerconneX voor staat én waar jij straks toe in staat bent. 

Schrijf je in voor onze webinar op 9 december om 11:00.