Ontdek op 28 mei live de voordelen van Yesplan!

Introductie tot personeelsplanning met Beeple

In deze webinar krijg je een introductie in het plannen van vrijwilligers en oproepkrachten. Dankzij de integratie van Beeple en Yesplan wordt dit een fluitje van een cent. Hoe exact ontdek je hier.

Inschrijven

Personeelsplanning voor groepen flex-, oproepkrachten en vrijwilligers.

Ben jij verantwoordelijk voor het roosteren van een grote groep flexkrachten of vrijwilligers? Dan weet je hoe moeilijk het is om een planning te maken op basis van deze mensen hun beschikbaarheid. Hier besteed je gemakkelijk veel tijd aan.

Gelukkig is er een oplossing voor jou! We boden je al mogelijkheden voor eventplanning en planning voor vast personeel

Samen met Beeple slaan we de handen in elkaar om ook het plannen van flexkrachten te vereenvoudigen. Beeple is hier de absolute specialist in en dat laten we je graag zien.

Jens Verschueren, project en adoption manager bij Beeple, gidst je door deze webinar heen terwijl hij de belangrijkste aspecten van zijn cloud-based tool uit de doeken doet om je te helpen met het digitaliseren van je personeelsplanning. 

Uiteraard tonen we hier ook hoe de systemen aan elkaar gekoppeld zijn en hoe dat je dubbel werk bespaart. 

We laten zien:

  • hoe de koppeling werkt tussen Yesplan en Beeple
  • hoe je de beschikbaarheid van medewerkers kan opvragen
  • het maken en communiceren van het rooster

Wie zijn ze?

Beeple

Beeple is marktleider op het gebied van online personeelsmanagement. Het biedt een online tool om flex-, oproepkrachten en vrijwilligers in een paar klikken te beheren. In Beeple kunt u uw database, werk- en persoonlijke gegevens beheren, u kunt vacatures plaatsen, de juiste medewerkers uitnodigen, online coaching aanbieden, facility management en betalingen in één tool. 

Met een groot aantal functies en een internationaal klantenbestand is Beeple de meest complete tool voor personeelsbeheer op de markt. De applicatie is eenvoudig te integreren in diverse andere populaire bedrijfssoftware, waaronder Yesplan, voor een optimale efficiëntie.

Jens Verschueren - Project en Adoption Manager bij Beeple
Jens helpt klanten van Beeple op weg naar volledige personeelsdigitalisering. Met zijn achtergrond in HR, personeelsbezetting en uitzendbureaus is hij de ultieme woordvoerder binnen Beeple om u te helpen met het vereenvoudigen van uw personeelsprocessen

Wil jij straks ook tijd besparen?