Ontdek op 28 mei live de voordelen van Yesplan!

Vijf goede redenen om aanwezig te zijn op de klantendag van Yesplan

We willen al onze gebruikers steeds blijven inspireren en aanmoedigen om Yesplan op de meest efficiënte manier te gebruiken. Daarom nodigen we onze gebruikers uit op de Yesplan klantendag.

We helpen je om je organisatie naar een hoger niveau te tillen dankzij concrete tips, workshops en casestudies. Daarna kan je met andere Yesplanners ervaringen uitwisselen, het team achter Yesplan ontmoeten en netwerken bij een hapje en een drankje. 

Vijf dingen die onze klantendag je zal bieden 

Food & drinks kunnen een interessante reden zijn om langs te komen op onze klantendag. Maar natuurlijk willen we onze gebruikers ook professioneel laten proeven van Yesplan. Daarom geven we je vijf goede redenen om je in te schrijven : 

1. Je wordt dé Yesplan-expert 

Op de klantendag zal je je verdiepen in een aantal features om nog beter met onze software te werken. In de workshops geven we je praktische tips & tricks mee die je meteen kan toepassen. In de casestudies bekijken we concrete oplossingen voor reële processen en situaties. Je zal je kennis kunnen verbreden en verdiepen om zo je organisatie vlotter te laten draaien. 

2. Ervaringen delen op de netwerkreceptie 

Inspireer elkaar! Deel ervaringen, vergroot je netwerk en wie weet ontstaat er een nieuwe samenwerking op de klantendag van Yesplan. 

3. Ontdek de toekomst van Yesplan 

We geven je meer inzicht in ons plan voor 2019. Zo weet je welke nieuwe eigenschappen of uitbreidingen je van ons kan verwachten. We zijn alvast benieuwd naar jullie feedback! 

4. Ontmoet de mensen achter Yesplan 

Al onze Yesplan-experts zijn aanwezig. Ga gerust even langs bij de integrations manager, customer success managers, zaakvoerder of het technisch team voor een vraag of suggestie. Of kom gewoon eens hallo zeggen, dat is ook toegestaan. 

5. Een gezellig event op een fantastische locatie 

Naast smakelijke hapjes en drankjes kan je genieten van een evenement op een unieke locatie. In Gent ontdek je exclusief de locatie waar we Yesplan ontwikkelen en support bieden aan je organisatie. In Nederland snuif je de cultuur op in de prachtige Utrechtse Stadsschouwburg. Geen betere plek om bij te leren over dé software voor culturele venues, als je het ons vraagt! 

Ben jij erbij?

Kom langs op onze klantendag, leer onze mensen en jouw sectorgenoten kennen en verdiep je verder in Yesplan. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in op onze site voor het evenement in Gent of Utrecht. Tot dan!