Ontdek op 30 april hoe Cultuurcentrum de Werft Yesplan gebruikt!

Yesplan en Cultuurcentra: achter de schermen van CC de Werft

Cultuurcentra en Yesplan vormen al vele jaren een hecht bondgenootschap. Op 30 april ontdek je hoe CC de Werft (Geel) Yesplan inschakelt om hun evenementen op scherp te stellen. Van het faciliteren van schoolvoorstellingen, catering en personeelsplanningen tot theaterstukken van A tot Z in goede banen leiden; leer er alles over tijdens dit webinar!

Meer dan 50 CC’s gingen je voor

Jouw CC, het uithangbord en de vaandeldrager van het Vlaamse cultuurlandschap, maakt nog geen gebruik van Yesplan? Tijdens dit webinar ontdek je waarom ondertussen al meer dan 50 CC’s in Vlaanderen met ons in zee zijn gegaan. De Noordzee uiteraard. 

Als onderdeel van het lokale autonoom gemeentebedrijf (AGB) heeft een cultuurcentrum andere soort specifieke noden, tegenover bijvoorbeeld een reguliere concertzaal. Zo kunnen lokale spelers vaak terecht bij een CC onder speciale tarieven en voorwaarden. Al die verschillende regels en werkingen worden vlekkeloos ondergebracht in Yesplan

Leer hoe CC de Werft

  • gebruik maakt van automatiseringen en draaiboeken genereert voor hun planning 
  • het juiste personeel inplant, van lichttechnieker tot barpersoneel 
  • interne of externe catering aanstuurt voor evenementen 
  • schoolvoorstellingen faciliteert en met variërende tarieven werkt voor zaalverhuur 
  • facturatie verwerkt met financiële programma's

Jouw hosts

https://www.linkedin.com/in/roel-tulleneers/

Roel Tulleneers – cultuurfunctionaris coördinator cultuurcentrum de Werft - Geel 

Roel is ruim twintig jaar werkzaam als cultuurfunctionaris coördinator in cultuurcentrum de Werft. Hij programmeert comedy, muziek, circus en seniorenvoorstellingen. Hij staat in om een betere toegankelijkheid te creëren voor kansengroepen. Daarnaast is hij de systeemverantwoordelijke voor Yesplan binnen AGB Cultuur waartoe naast cultuurcentrum de Werft eveneens polyvalente (fuif)zaal De Waai en exporuimte De Halle behoren.

https://www.linkedin.com/in/yannis-m-5339468/

Yannis Mukabalisa - Sales Manager bij Yesplan 

Yannis is als Sales Manager aan de slag bij Yesplan. Hij focust zich hierbij vooral op Nederland en Vlaanderen. Yannis kan rekenen op een aantal jaren hands-on ervaring in Event Management en organiseerde zelf ook al talloze muzikale en sportevenementen.